Σπύρος  Γ.  Λάφης

Πολιτικός Μηχανικός

Ποιοι είμαστε

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα ήδη από το 1920. Ως τρίτη γενιά μηχανικών και κατασκευαστών, αντιμετωπίζουμε με συνέπεια και σεβασμό τους πελάτες μας, απαλλάσσοντάς τους από κάθε διαδικασία και γραφειοκρατία που συνδέεται με την έκδοση άδειας δόμησης, την κατασκευή και αποπεράτωση του κτιρίου.

Στο γραφείο η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας, άρτια καταρτισμένη σχετικά με την νομοθεσία περί ακινήτων προετοιμάζει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, διεκπεραιώνοντας τον με ταχείς και αποτελεσματικές ενέργειες.

Στόχος μας είναι πάντοτε η άριστη ποιότητα κατασκευής, με χαμηλό κόστος, στόχος ο οποίος επιτυγχάνεται αφενός με σωστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, προτείνοντας εφικτές λύσεις, με ελεγχόμενο κόστος και αφετέρου με την εξοικονόμηση χρημάτων δια της μεθόδου της αυτεπιστασίας.

Με την ιδιότητά μας ως μηχανικών και κατασκευαστών που χρηματοδοτούμε τα έργα μας, γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα θέματα που άπτονται της κατασκευής, αρχής γενομένης από τη σύλληψη της επένδυσης ως ιδέα, προσφέροντας τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας σε τεχνικά και επενδυτικά θέματα ακινήτων. Αυτός ο τρόπος εργασίας καθιστά την παρουσία μας αποτελεσματική.

Συνοψίζοντας, παραδίδουμε το κτίριο με το κλειδί στο χέρι, έτοιμο προς χρήση.

ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ  ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.