Φιλοσοφία

filosofia amesotitaΠρωτοποριακός σχεδιασμός με επίκεντρο τον άνθρωπο

Η αρχιτεκτονική ενός κτιρίου εστιάζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη που σχετίζονται με τις δραστηριότητές του σε αυτό χωρίς περιττές και κοστοβόρες σχεδιαστικές υπερβολές. Για τον λόγο αυτό η σχεδίαση ενός κτιρίου εξατομικεύεται στις ανάγκες του πελάτη και προσαρμόζεται ανάλογα με την χρήση του είτε αυτό προορίζεται για κατοικία είτε για εμπορική ή επαγγελματική έδρα αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής, καθιστώντας την πιο άνετη και ευχάριστη και –κατά συνέπεια– δημιουργική και παραγωγική.

Ο πρωτοποριακός και λειτουργικός σχεδιασμός των έργων μας, αρχίζει στο στάδιο της μελέτης, καθώς και η συνεχής επιτόπου επίβλεψη της κατασκευής κατά τη διάρκεια των εργασιών –σε συνδυασμό με την αγάπη και τον ενθουσιασμό για τη δουλειά και την υπευθυνότητα των στελεχών μας– συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια ώστε οι πελάτες μας να εκτιμήσουν το έργο μας.

Η συνεργασία μαζί μας αποτελεί εγγύηση για την κατασκευή έργων υψηλών προδιαγραφών.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.