Οφέλη Αυτεπιστασίας

Λίγοι εργοδότες ακολουθούν τη μέθοδο της αυτεπιστασίας, δηλαδή την επιτόπου διαχείριση του έργου από Επιτόπου Μηχανικό (project manager) , νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο ελαττώνουν το κατασκευαστικό κόστος. Στη πράξη γίνεται το αντίθετο, λόγω σπατάλης υλικών και εργατοωρών, δηλαδή υπερκοστολογημένο έργο πιθανώς χαμηλής ποιότητος και αμφίβολης πολεοδομικής νομιμότητας. Ο Επιτόπου Μηχανικός είναι αυτός που επεμβαίνει άμεσα όταν υπάρχει πρόβλημα, παρέχοντας λύσεις στα συνεργεία.

Το βασικό οικονομικό κίνητρο του πελάτη είναι το όφελος από τη διαφορά κόστους υλικών που εμείς μπορούμε να πετύχουμε καθώς και από τη σωστή διαχείριση του έργου αποφεύγοντας σπατάλες τόσο σε ποσότητες υλικών όσο και σε εργατοώρες.

Η εξοικονόμηση χρημάτων υπερκαλύπτει την αμοιβή μας αφήνοντας κέρδος στον ιδιοκτήτη.

Αποτέλεσμα της αυτεπιστασίας είναι η ξενοιασιά του ιδιοκτήτη από τις δαιδαλώδεις διαδικασίες της ανοικοδόμησης, έχοντας ένα άτομο σύνδεσμο με το έργο να συναλλάσσεται, εξασφαλίζοντας τα συμφέροντα του με αποτέλεσμα μικρότερο κόστος και υψηλή ποιότητα έργου.

Συνοψίζοντας, το κόστος του έργου μέσω της αυτεπιστασίας ελαττώνεται περίπου κατά 20%.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.