Ανακαινίζοντας το κτίριο, αναβαθμίζουμε την αξία του, δίνοντας μια νέα πνοή τόσο σε αυτό όσο και στους ιδιοκτήτες του. Η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος είναι η φθηνότερη μέθοδος για την απόκτηση μιας «νέας» κατοικίας.
Η πείρα στην κατασκευή μάς επιτρέπει να εγγυόμαστε τη γρήγορη παράδοση, χωρίς αποκλίσεις από το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό, αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες, εκδίδοντας νόμιμα μια σαρανταοκτάωρη άδεια αντί για την έκδοση κανονικής άδειας δόμησης.
"Στόχος μας η ποιότητα σε χαμηλές τιμές."

Εξωτερικές Παρεμβάσεις

Οι κύριες εξωτερικές επεμβάσεις του κτιρίου αναλύονται εν συντομία ανάλογα με τη σπουδαιότητα τους. Σε αυτή τη κατηγορία εκτός από τις κτιριακές παρεμβάσεις, συμπεριλαμβάνεται και η διαμόρφωση του ακαλύπτου χώρου μέσω του οποίου γίνεται η πρόσβαση στην ιδιοκτησία και κατά συνέπεια αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της.
 • Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανανέωση υγρομονώσεων με νέας τεχνολογίας υλικά τα οποία είναι ανθεκτικά στον χρόνο. Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνονται λύσεις με κριτήρια τεχνικά, αλλά και οικονομικά.
  Όταν αναφερόμαστε σε στεγανοποίηση, συνήθως εννοούμε αυτή σε ταράτσες, δώματα και υπόγεια. Ένα άλλο ευπαθές σημείο του κτιρίου αποτελούν οι βόρειες όψεις λόγω του ότι είναι ανήλιες και τις χειριζόμαστε με ανάλογο τρόπο.
 • Προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 82%. Η λύση είναι απλή, εύκολη στην εφαρμογή και γίνεται απόσβεση μέσα σε μια πενταετία ή και λιγότερο σε κάποιες περιπτώσεις. Η θερμομόνωση μας προφυλάσσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο από τις υψηλές θερμοκρασίες.
  Η πλέον αποτελεσματική λύση είναι η κατασκευή κελύφους γύρω από το κτίριο. Θερμομόνωση στα κτίρια άρχισε να προβλέπεται από το 1979, ΦΕΚ 362 Δ' 4-6-197
 • Την αρχιτεκτονική μελέτη των επεμβάσεων αναλαμβάνει το γραφείο μας και σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, αποφασίζουμε την επισκευή ή αντικατάσταση των επιχρισμάτων. Σήμερα κυκλοφορεί στο εμπόριο μεγάλη ποικιλία επιχρισμάτων από αδρανή ή συνθετικά υλικά. Τα συνθετικά υλικά είναι αδιάβροχα και υδατοαπωθητικά με την επιλογή να είναι έγχρωμα με αποτέλεσμα να μην ξανά χρειαστεί το κτίριο βάψιμο. Η χρήση τους δεν γίνεται με τα συμβατικά μέσα κάνοντας την επισκευή γρήγορη χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση και φθορά στην ιδιοκτησία ή σε όμορα κτίρια.
  Η εφαρμογή αυτών των επιχρισμάτων σε όλη τη πρόσοψη του κτιρίου, σε συνδυασμό με την εφαρμογή αρχιτεκτονικών προεξοχών, όπως γύρω από τα εξωτερικά κουφώματα, ή με οριζόντιες ή κάθετες σκοτίες, σε διάφορες επιφάνειες, ανακαινίζει πλήρως το κτίριο δίνοντάς του νέα εμφάνιση, αυξάνοντας την αξία του.
  Το σύνηθες πρόβλημα με το πέρασμα του χρόνου είναι ότι περνάει υγρασία από το εξωτερικό του κτιρίου προς το εσωτερικό, μέσω μικρορωγμών που δημιουργούνται από σεισμούς και συστολές-διαστολές, λόγω των καιρικών συνθηκών. Αποτέλεσμα η οξείδωση και κατά συνέπεια η διόγκωση του σιδηρού οπλισμού στον φέροντα οργανισμό του κτιρίου από οπλισμένο σκυρόδεμα και η αποκόλληση τμημάτων σκυροδέματος. Εκτός από την αισθητική παρουσία του, το κτίριο αρχίζει να χάνει την αντοχή του, με ότι αυτό συνεπάγεται.
 • Από την εμπειρία μας τα ποιοτικά υλικά καθιστούν τον εξωτερικό χρωματισμό ανθεκτικότερο στον χρόνο έχοντας ως αποτέλεσμα αφενός την καλύτερη προστασία του κτιρίου από τα καιρικά φαινόμενα και αφετέρου την μακροβιότερη διάρκεια του χρωματισμού καθιστώντας λιγότερο συχνή την ανάγκη επαναχρωματισμού. Συνεπώς η χρήση ποιοτικών υλικών συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.
  Το κόστος των υλικών αποτελεί μικρό μέρος της συνολικής δαπάνης. Η μεγαλύτερη δαπάνη αφορά το κόστος της σωστής προετοιμασίας των επιφανειών και οι εργασίες ελαιοχρωματισμού. Συχνά για τους εξωτερικούς χρωματισμούς κτιρίων χρησιμοποιούνται σκαλωσιές που απαιτούν άδεια δόμησης.
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτέλεση των χρωματισμών, χωρίς ο ιδιοκτήτης να επιβαρύνεται με χρονοβόρες διαδικασίες.
Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.