Ανακαινίζοντας το κτίριο, αναβαθμίζουμε την αξία του, δίνοντας μια νέα πνοή τόσο σε αυτό όσο και στους ιδιοκτήτες του. Η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος είναι η φθηνότερη μέθοδος για την απόκτηση μιας «νέας» κατοικίας.
Η πείρα στην κατασκευή μάς επιτρέπει να εγγυόμαστε τη γρήγορη παράδοση, χωρίς αποκλίσεις από το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό, αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες, εκδίδοντας νόμιμα μια σαρανταοκτάωρη άδεια αντί για την έκδοση κανονικής άδειας δόμησης.
"Στόχος μας η ποιότητα σε χαμηλές τιμές."
Η διάρκεια εύρυθμης λειτουργίας των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου συνήθως δεν υπερβαίνει το χρονικό διάστημα των τριανταπέντε ετών. Πριν προχωρήσει κάποιος σε ανακαίνιση εσωτερικών χώρων πρέπει να ελεγχθούν οι εγκαταστάσεις κατά πόσο παλιές και φθαρμένες είναι.
Ο Μηχανικός μας θα ελέγξει και θα σας καθοδηγήσει στις απαραίτητες επεμβάσεις των εγκαταστάσεων προκειμένου να εξασφαλισθείτε.
 • Η μη εμφανής φθορά των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων συχνά παραβλέπεται από τους ιδιοκτήτες και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη σπατάλη ρεύματος και στη χειρότερη περίπτωση τη πρόκληση ατυχήματος.
  Η χρήση της ηλεκτρικής εγκατάστασης είναι συνεχής συντελώντας στη φθορά της.
  Η γείωση και αντικεραυνική προστασία, απαραίτητες για τη προστασία όλων των σύγχρονων ηλεκτρικών συσκευών, είναι συνήθως παντελώς ανύπαρκτες στις κατασκευές στην Ελλάδα. Φρόνιμο θα ήταν το δίκτυο να προστατευτεί με γείωση και αντικεραυνική εγκατάσταση. Οι ζημιές είναι μεγάλες και δεν καλύπτονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες.
  Προτείνεται ο έλεγχος από έμπειρο ηλεκτρολόγο μας προκειμένου να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση χωρίς να προβεί ο ιδιοκτήτης σε επιπλέον έξοδα από τα απαραίτητα.
 • Οι εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης δοκιμάζονται στο χρόνο από τη συνεχή χρήση τους. Ειδικά οι σωληνώσεις θέρμανσης λόγω του ζεστού νερού δοκιμάζονται περισσότερο.
  Το γραφείο μας χάρη στη συνεργασία του με έμπειρα συνεργεία, προβαίνει άμεσα στην εξακρίβωση της βλάβης και εν συνεχεία στην επισκευή έτσι ώστε το ακίνητο να είναι κατοικήσιμο όσο γίνονται εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης του δικτύου
 • Η χρήση Φυσικού Αερίου αναβαθμίζει ενεργειακά το ακίνητο.
  Η εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη της εγκατάστασης με φυσικό αέριο αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία από την αίτηση μέχρι και τη σύνδεση με το δίκτυο αερίου ελαχιστοποιώντας τη συμμετοχή του διαχειριστή ή ιδιοκτήτη.
  Για τη χρήση του φυσικού αερίου πρέπει να υπάρχει απόφαση της συνιδιοκτησίας του 50% + 1 ψήφο.
  Εφαρμογές φυσικού αερίου για οικιακή χρήση
  Η χρήση του φυσικού αερίου στην μαγειρική, συνδυάζει εντυπωσιακή ταχύτητα στο μαγείρεμα και μεγάλη οικονομία ρεύματος .
  Το φυσικό αέριο επίσης παρέχει άμεσα ζεστό νερό χωρίς σπατάλη ενέργειας. Η χρήση του δίνει τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών ψύξης το καλοκαίρι, με την ίδια συσκευή που χρησιμοποιείται για θέρμανση το χειμώνα.

  Ασφάλεια εγκατάστασης.

  Η μελέτη και εγκατάσταση γίνεται βάση αυστηρών κανονισμών εναρμονισμένων με διεθνή πρότυπα και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πριν από την σύνδεση του κτιρίου με το δίκτυο πραγματοποιείται έλεγχος της εγκατάστασης από τεχνικό της ΕΠΑ (Εταιρεία Παροχής Αερίου).
  Είναι δε υποχρεωτική η περιοδική συντήρηση και έλεγχος του συστήματος συμπεριλαμβανομένης της καλής λειτουργία των ασφαλιστικών δικλείδων (όπως η αυτόματη βάνα διακοπής της παροχής, βάνες, τάπες, μπουτόν διακοπής, κ.λπ.) από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο τεχνίτη, καυστηρατζή, διαφορετικά η ΕΠΑ διακόπτει την παροχή αερίου.
 • Οι ξυλουργικές εργασίες αφορούν συνήθως την αντικατάσταση ντουλαπιών κουζίνας καθώς επίσης και την επισκευή θυρών και ντουλαπιών δωματίων. Για τη περάτωση των εργασιών αυτών συχνά εκτός από τις εργασίες του μαραγκού απαιτείται και η συνδρομή ηλεκτρολόγου, υδραυλικού, πλακά, μαρμαρά και μπογιατζή και πιθανόν αλουμινά για τη κατασκευή νέου εξωτερικού κουφώματος.
  Η επισκευή εξωτερικών ξύλινων κουφωμάτων δεν είναι πάντα συμφέρουσα και η αντικατάσταση τους από αλουμινίου με διπλούς ή και τριπλούς υαλοπίνακες είναι ενδεδιγμένη.
  Το γραφείο μας μπορεί να συγχρονίσει τα συνεργεία και εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού να φέρει το έργο σε πέρας, γεγονός πολύ σημαντικό δεδομένου ότι οι ιδιοκτήτες συνήθως κατοικούν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των εργασιών.
 • Η επισκευή εξωτερικών ξύλινων κουφωμάτων δεν είναι πάντα συμφέρουσα και η αντικατάσταση τους από αλουμινίου με διπλούς ή και τριπλούς υαλοπίνακες είναι ενδεδειγμένη και επιβάλλεται. Έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Πολλές φορές η αντικατάσταση τους χρηματοδοτείται από κονδύλια ΕΣΠΑ μέσω του προγράμματος "εξοικονομώ κατ' οίκον".
  Οι επιλογές σε ποιότητα, χρωματισμό και συστήματα εξοπλισμού, όπως ανάκληση, μύλος κ.λπ. καθώς και κάθε λογής ηλεκτρολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλη ανάλογα με τις ανάγκες της ιδιοκτήτη. Μετά από επίσκεψη μας στο χώρο σας ο μηχανικός μας μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με το αν είναι επιβεβλημένη και σε πια έκταση η αντικατάσταση των παλαιών εξωτερικών κουφωμάτων.
  Εξίσου σημαντική σήμερα και η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας εισόδου με ατελείωτες επιλογές σε χαμηλές τιμές. Το γραφείο μας συνεργάζεται από το 1993 με Ελληνικό εργοστάσιο που διαθέτει τα προϊόντα του στο εξωτερικό.
 • Υδραυλικές βλάβες σε λουτρά παλαιών κτηρίων επιβάλλουν την πλήρη ανακαίνιση τους διότι συνήθως δεν υπάρχουν υλικά ίδια για την αποκατάσταση των πλακιδίων και κατά συνέπεια πρέπει να αλλαχθούν όλα. Σε αυτή τη περίπτωση συνίσταται η πλήρης αντικατάσταση εντός του λουτρού των υδραυλικών εγκαταστάσεων.
  Επίσης έχουν παρατηρηθεί και βλάβες λόγω ηλεκτρόλυσης σε παλαιά κτήρια διότι σε προηγούμενη αποκατάσταση βλάβης χρησιμοποιήθηκαν χάλκινα εξαρτήματα σε παλιές χαλύβδινες σωληνώσεις. Προτείνουμε τη χρήση πολυστρωματικών πλαστικών σωληνώσεων για αποφυγή μελλοντικής βλάβης από ηλεκτρόλυση.
  Κατόπιν επίσκεψης στο χώρο και εκτίμησης της κατάστασης μπορούμε να προτείνουμε την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για χώρο ο οποίος κατοικείται.
 • Την ανακαίνιση και τυχόν επισκευή ξύλινων και μαρμάρινων δαπέδων αναλαμβάνουν έμπειροι τεχνίτες μας, οι οποίοι με απόλυτο συντονισμό από το γραφείο μας προβαίνουν στην πλήρη αποκατάσταση των δαπέδων επαναφέροντας τα στην αρχική τους κατάσταση, με τρόπο ώστε η επισκευή να μην είναι εμφανής. Η επισκευή δαπέδων από πλακάκι είναι συνήθως απλούστερη.
Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.