Πολυκατοικίες

Έχοντας ανεγείρει μεγάλο αριθμό πολυκατοικιών, συνήθως με το σύστημα της αντιπαροχής, αλλά και σε ιδιόκτητα οικόπεδα, διαθέτουμε μεγάλη πείρα στην αντιμετώπιση ανέγερσης πολυώροφων κτιρίων.

Εκτός από το τεχνικό τμήμα ανέγερσης υπάρχει η νομική και εμπορική πλευρά, τομείς άμεσα συνδεδεμένοι με την έκδοση άδειας δόμησης και ανέγερσης. Κλασικό παράδειγμα η σύνταξη Συστάσεως Οριζοντίου Ιδιοκτησίας η οποία απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία για τη δημιουργία Πίνακα Ποσοστών καθώς και η σύνταξη κανονισμού της πολυκατοικίας.

Επίσης εκτός από τις τεχνικές γνώσεις μας παρέχουμε μέσω των ειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών μας νομικές και εμπορικές συμβουλές, σε σχέση με το ακίνητο, προκειμένου να αναθέσει ο ιδιοκτήτης οικοπέδου με το σύστημα της αντιπαροχής την ανέγερση οικοδομής σε οποιοδήποτε κατασκευαστή επιθυμεί.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.