Μελέτη Έργου

Αναβάθμιση Ποιότητας ζωής – Καθοδήγηση – Υψηλή απόδοση επένδυσης
Κύρια ασχολία του γραφείου είναι η επένδυση σε ακίνητα προς πώληση. Οι βασικοί τρεις συντελεστές μιας επένδυσης είναι οι εξής:
  • Ο πολιτικός μηχανικός και ο αρχιτέκτονας, που δίνουν τη σχεδιαστική λύση
  • Ο κατασκευαστής, που καλείται να υλοποιήσει τα σχέδια
  • Ο χρηματοδότης του έργου
Οι τρεις αυτοί συντελεστές συνήθως εκπροσωπούνται από τρία διαφορετικά άτομα, καθένα από τα οποία αντιμετωπίζει το έργο με δικά του κριτήρια.
Αμεσότητα επικοινωνίας
filosofia amesotita
Στο γραφείο μας, λόγω της δραστηριότητάς του (επένδυση σε ακίνητα), αυτοί οι τρεις συντελεστές εκπροσωπούνται από ένα άτομο, διευκολύνοντας έτσι την άμεση επικοινωνία με το πελάτη. Μοναδικός στόχος μας είναι η άρτια σχεδίαση και η αποπεράτωση του έργου που αναλαμβάνουμε εντός προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.
Project Management
project management ekpaideutika kentra
Κατά την εξέλιξη των εργασιών, με την συνεχή παρουσία του επιτόπου μηχανικού (project manager) εφαρμόζεται η μέθοδος της αυτεπιστασίας, με την οποία ο επιτόπου μηχανικός δίνει λύσεις ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονοτριβές, σε μικρά αλλά και μεγάλα τρέχοντα θέματα διαχείρισης του εργοταξίου, εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό από 15 έως και 20% του κόστους.
Εξοικονόμηση Πόρων
exoikonomisi ofeli autepistasias

Η εξοικονόμηση πόρων είναι εφικτή από τις έξυπνες επιλογές στο στάδιο της μελέτης, προτείνοντας οικονομικές λύσεις χωρίς σπατάλες σε υλικά και εργατοώρες, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των υλικών.

Διεκπεραίωση Υποθέσεων

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις ακινήτων με την ελάχιστη ανάμιξη σας.

Στο γραφείο η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας, αποτελούμενη από Πολιτικό Μηχανικό, Αρχιτέκτονα, Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο, Ενεργειακό Επιθεωρητή, συμβολαιογράφο, δικηγόρο και λογιστή, άρτια καταρτισμένη σχετικά με την νομοθεσία περί ακινήτων, προετοιμάζει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών που αφορά υποθέσεις ακινήτων, διεκπεραιώνοντας τον με ταχείς και αποτελεσματικές ενέργειες.

Αυτά ακριβώς είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει ο πελάτης από τη συνεργασία μαζί μας.
Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.