Επαγγελματικοί Χώροι

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσα την υποστήριξη Πολιτικού Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου- Μηχανολόγου Μηχανικού για τη σύνταξη μελετών και βεβαιώσεων για οποιαδήποτε αδειοδότηση άμεσα.
Επαγγελματικοί Χώροι

Επαγγελματικοί Χώροι

Ιατρεία

Το γραφείο μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα με την προπαρασκευή φακέλου για την αδειοδότηση ιατρείων, όπου απαιτείται κάτοψη του χώρου, βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης και βεβαίωση από την Υπηρεσία Δόμησης ότι επιτρέπεται η χρήση του χώρου για τον σκοπό που προορίζεται. Επίσης, η χρήση πρέπει να επιτρέπεται και από τη σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας.
Ιατρεία

Ιατρεία

Εκπαιδευτικά Κέντρα

Το γραφείο μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα με την προπαρασκευή φακέλου για την αδειοδότηση του κέντρου, όπου απαιτείται κάτοψη του χώρου, βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης, βεβαίωση από την Υπηρεσία Δόμησης ότι επιτρέπεται η χρήση του χώρου για τον σκοπό που προορίζεται, έγκριση από την Πυροσβεστική, βεβαίωση στατικής επάρκειας και άλλα.
Εκπαιδευτικά Κέντρα

Κέντρα Διαβίου Μάθησης

Καταστήματα

Για την προπαρασκευή φακέλου για την αδειοδότηση-ίδρυση καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ανεξαρτήτως αντικειμένου, η εταιρεία μας μπορεί άμεσα να συντάξει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
  • Αρχιτεκτονικά σχέδια της οικοδομής
  • Σχέδιο κάτοψης των κτισμάτων και του περιβάλλοντος χώρου
  • Τοπογραφικό διάγραμμα του υπό ίδρυση καταστήματος
Καταστήματα

Καταστήματα

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.