Ανέγερση Κτιρίων

Η υλοποίηση των επιθυμιών σας είναι εφικτή και εύκολη.

Ως έμπειροι μηχανικοί γνωρίζουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να ελιχθούμε είναι ο ίδιος σε όλες τις Υπηρεσίες Δόμησης, καθώς και με όλα τα συνεργεία, σε όλη τη χώρα.

Καθοριστικός παράγοντας για την εκτέλεση ενός έργου είναι η μεθοδικότητα και οι σωστοί ελιγμοί που εγγυούνται την άρτια αποπεράτωση της οικοδομής, εντός προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Η ανέγερση ενός τεχνικού έργου απαιτεί συλλογική προσπάθεια κατευθυνόμενη από τεχνικό, συνήθως μηχανικό, στον οποίο συνδυάζονται η γνώση σύγχρονων τεχνικών, η καλή επικοινωνία του με τα συνεργεία, τους μελετητές και τους ιδιοκτήτες.

Προτείνεται από το γραφείο μας η μέθοδος της αυτεπιστασίας, ως η πλέον αποτελεσματική για την διαχείριση του εργοταξίου, προκειμένου να απαλλαγεί ο ιδιοκτήτης από τις δαιδαλώδεις διαδικασίες της ανοικοδόμησης, προστατεύοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη.

Η υλοποίηση των επιθυμιών μας είναι εφικτή και εύκολη αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι συνεργάτες.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.