Πραγματογνωμοσύνη

Η εταιρεία διαθέτοντας την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση και στελέχωση από αξιόλογους συνεργάτες είναι σε θέση να διενεργήσει υπεύθυνα πραγματογνωμοσύνη που αφορά Τεχνικά Θέματα.

Η επίσκεψη του ενδιαφερομένου στα γραφεία μας είναι απαραίτητη, προκειμένου να μας παρουσιάσει την υπόθεση και να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε για να συσταθεί φάκελος.

Οι πραγματογνωμοσύνες γίνονται βασικά για δύο λόγους:
  • Τεχνικές βλάβες
  • Οικονομικές διαφορές
  • Σε περίπτωση τεχνικής βλάβης στο κτίριο όπως των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, από συνήθη χρήση, η τεχνική και επιστημονική κατάρτισή μας σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα του γραφείου μας θα συντελέσει αρχικά στην ορθή αναγνώριση του προβλήματος και εν συνεχεία στη γρήγορη και επιστημονικά ορθή τεχνική λύση της βλάβης.

    Η επιτόπια επίσκεψη σε συνδυασμό με την καθοδήγηση των εγκεκριμένων μελετών της οικοδομικής άδειας θα οδηγήσει στην εξεύρεση τεχνικής λύσης.

  • Σε αυτή την περίπτωση αναφερόμαστε σε φθορές όχι από τη συνήθη αλλά από κακή χρήση, πλημμελή κατασκευή, φθορές από τρίτους στο ακίνητο κ.λπ. Βασική μας αρχή η μελέτη της τεχνικής βλάβης και η λεπτομερής διερεύνηση των αιτιών που την έχουν προκαλέσει με στόχο την εμπεριστατωμένη συγκρότηση φακέλου βασισμένη σε αντικειμενικά κριτήρια.
Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακή αναβάθμιση

Πωλήσεις ακινήτων

Πωλήσεις ακινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παράσχου 34, Αθήνα, Πεδίον Άρεως
Πάρος, Χρυσή Ακτή (Βελανιές)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 AM - 5 PM
Σάββατο
10 AM - 3 PM

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κιν.:
+30 694 554 4184
Τηλ. Αθήνα:
+ 30 210 645 0060-1
Τηλ. Πάρος:
+30 22840 43 442
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.